Супермодель Клаудія Шифер стала широко відома в 90-х роках. Тоді вона стала однією з ікон стилю і неземної краси. 25 серпня їй виповнилося 50 років і важливу роль в її житті зіграли чоловіки.

Читайте Знай в Google News!

Вперше ефектну 17-річну блондинку на дискотеці в Дюсельдорфі побачив президент модельного агентства Мішель Леватон. 17-річну дівчину з Німеччини батьки зважилися відпустити в Париж і зовсім скоро вона потрапила на обкладинку ELLE.

Клаудія Шиффер для ELLE
Клаудія Шиффер для ELLE

Сама по собі Клаудія Шиффер зізнається, що заробила неймовірну славу не завдяки красивому обличчю. Вона старанно працювала, дотримувалася дисципліни і готова обмежувати себе у всьому на шляху до успіху.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"знаєте, я прийшла в цей бізнес з метою стати в ньому кращою, а не найвідомішою", - сказала колись Клаудія.

Модель досягла свого і навіть потрапила в" Книгу рекордів Гінесса " як рекордсменка за кількістю фотографій на обкладинках журналів. У 2015 році підрахували, що за плечима Клаудії більше тисячі обкладинок.

У 1988 році Шиффер стала Музою Карла Лагерфельда і обличчям найгучнішого французького fashion-бренду Chanel. Саме Карл зміг переконати Клаудію вперше вийти на подіум. До цього модель брала участь тільки в зйомках журналів і реклами.

Клаудія Шиффер, фото з вільних джерел
Клаудія Шиффер, фото з вільних джерел

" у дефіле я стала брати участь тільки через Карла. Він не переставав просити мене про це і говорив: "Ходи так, як якщо б ти просто йшла по дорозі в школу, будь собою!"Хоча я ніколи не могла насолодитися показами так як, наприклад, Наомі Кемпбелл, я була занадто скромною", - розповідала в одному з інтерв'ю Клаудія Шиффер

Шиффер багато років була посланницею будинку Chanel, а також обличчям аромату Cristalle і годинникових колекцій Chanel.

"Клаудія пройшла довгий шлях у своїй кар'єрі, але жодного разу не поставила під сумнів свій високий професіоналізм, - заявив Лагерфельд в інтерв'ю журналістам після показу круїзної колекції Chanel в Лос-Анджелесі в 2007 році. - Клаудія була і залишається моєю улюбленою супермоделлю, музою, здатною краще за інших передати настрій моїх колекцій. Її кар'єра більше не присвячена завоюванню світу моди, вона присвятила себе сім'ї-коханому чоловікові і дітям, і від цього лише придбала грації, жіночності і нової сексуальності".

У 1993 році Клаудія завела роман з фокусником Девідом Копперфільдом. І навіть заявили світу про заручини. Однак цей союз розпався в 1999 році, так і не дійшовши до весілля.

У 2002 році Клаудія заміж за відомого голлівудського продюсера Меттью Вона. На момент одруження пара була разом 16 місяців. Вонн в той час був відомий як сценарист і продюсер - разом з Гаєм Річі він зробив культові чорні комедії "Карти, гроші, два стволи" і "великий куш".

Клаудія і Меттью досі щасливо одружені і виховують трьох дітей. При цьому зірка ретельно оберігає своє особисте життя.

Клаудія Шиффер з чоловіком і донькою, фото з вільних джерел
Клаудія Шиффер з чоловіком і донькою, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, інтимне фото Кім Кардашьян з'явилося на фасаді хмарочоса.

Як повідомляв Знай. ua, 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодше дочки.

Також Знай. ua писав, що молодша зірка "клону" Джованна Антонеллі закохала в себе півсвіту.