Ведуча програми "Ревізор" і кулінар Юлія Панкова повідала, як проводить свій ранок. Ведуча Нового каналу розповіла про ранкові ритуали.

Експерти кажуть, що наш вранішній настрій впливає на весь день. Якщо вранці потрапите на "спіраль негативу", то впродовж дня ставатимете дедалі похмурішими.

З чого ж почати ранок, щоб день був вдалим? Насамперед рекомендуємо вам поставити на будильник вашу улюблену мелодію. Нехай це буде не звичний дзвінок, який вас змушуватиме підстрибувати з ліжка, а приємна мелодія, яка налаштує на позитив. Своїми ранковими ритуалами ділиться ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова.

Юлія Панкова, фото: Новий Канал
Юлія Панкова, фото: Новий Канал

"Раніше я завжди тягнулася до телефону, – зізнається ведуча. – І все… Мій мозок заплутувався в павутинні чужих новин, подій та життів. Почала помічати, як радість нового дня йде від мене дуже далеко. Настрій миттєво погіршувався. І не дивно, адже вчені довели, що три хвилини поганих новин псують настрій на вісім годин. Уявіть, як це багато", - зазначає дівчина.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юля зізнається, що тепер її ранки зовсім інші.

"Вмикаю приємну мелодію, – розповідає дівчина. – Випиваю склянку води. Повертаюсь у ліжко, щоб ще трохи поніжитися. Потім спускаюся на килимок і проводжу різні практики. Найчастіше я займаюся медитацією. Після цих ритуалів мій день наповнюється радістю".

Ведуча радить кожному зранку заряджатись на позитив. Адже від цього залежить цілий день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, будете худіше і краще бачити: "Ревізор" розповів про корисні властивості фрукта.

Як повідомляв "Знай.ua", шукала тарганів, а знайшла цвіркунів: Юлія Панкова ревізувала азійський ресторан.

Знай.ua писав, все включено, ваги вимкнені: як не набрати зайву вагу у відпустці.