Ольга Фреймут - українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики. Але цього разу показала миле фото, а в підписі до нього розповіла, що її лікує від коронавірусу, який вона нещодавно підхопила.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ольга зображена на вулиці, мабуть, вийшла подихати свіжим повітрям у дворі свого будинку. На ній білосніжна блузка з об'ємними рукавами. Її волосся недбало укладені, а на обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру. А ось в руках телезірка тримає пишний букет червоних троянд, який буквально обіймає руками. У підписі до фотографії Фреймут зазначила, що квіти – це найкращі ліки, напевно, маючи на увазі ліки проти коронавірусу. Фоловери не пройшли повз і активно почали обговорювати нову публікацію зірки, їй бажають якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.