Актриса "Жіночого кварталу" Аліна Гордієнко вийшла заміж за артиста Романа Блажкевича. Трепетні фото щасливих молодят опублікували на сторінці жіночого колективу в Instagram. На знімках можна побачити не тільки закоханих, але і зіркових подружок Аліни – Настю Оруджеву і Олександру Машлянтину.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, весільні фотографії парочки були зроблені на даху хмарочоса в Києві. Для церемонії Гордієнко вибрала довге атласне плаття на тонких бретельках, яке красиво підкреслило витончену фігурку. Її волосся зібране в красиву зачіску, а на її обличчі акуратний макіяж. Наречений з'явився перед камерою в укорочених блакитних брюках з білою сорочкою і масивними кросівками. У підписі до фотографій на сторінці "Жіночого кварталу" говориться: "Вітаємо молодят @alinagordienko і @blazhkevidge! Нескінченного, безмежного щастя, незабутніх моментів і сміху, сміху, сміху!". Фоловери в захваті від нових весільних фото, парочку вітають з одруженням.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Кварталу 95" здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Кварталу 95" показала всі принади на відпочинку.