Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно на одному з численних фан-акаунтів знаменитості шанувальники вирішили розбирати предмети гардероба стильної красуні, дізнавшись не тільки бренд, але і ціни ті чи інші вбрання.

Так, неозброєним оком можна помітити, що артистка обирає жіночні дизайнерські речі, причому і українських, і зарубіжних модних будинків, і якщо деякий одяг коштує просто нечуваних грошей, то інші позиції можуть бути доступні кожному.

Наприклад, для занять спортом Тіна обирає яскраво-рожеві кросівки UNDER ARMOUR за 146 доларів, костюм для йоги Territoryofyoga (200 $), флягу UZSPACE (12 $).

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Найнезвичайніші аксесуари Тіни для різних фотосесій і зйомок коштували чимало. Наприклад, прозорий бюстгальтер від FROLOV (225 $), 2 боді Kasandra від ZHILYOVA LINGERIE (216,45 $), прозорий тренч від DAFNA MAY (293 $), сережки колоски середнього розміру від BEVZA (142,85 $), напівсинтетичний мереживний боді від ATSUKOKUDO (809 $), топ від BEVZA з намистин-перлинок (544 $), рукавички з ручною вишивкою від Frolov (2049, $ - близько 56260 гривень)

Найефектніші сукні Тіни Кароль також влетіли красуні "в копієчку": ребристе твістове плаття від DIONLEE (690 $), чорне шовкове плаття від ELENAREVA (1000 $), мереживне тюлеве плаття блакитного кольору від DOLCE & GABBANA (3645 $), плаття від FROLOV (2906 $), плаття рожевого кольору від Rebel Collection (260 $), плаття від CHRISTOPHER ESBER (990$), плаття від David Koma (2554 $).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.