Ведуча " аферистів в мережах "(Новий канал) Олена-Христина Лебідь не дуже любить витрачати час на beauty-процедури, проте багато фанатів відзначають її чудовий зовнішній вигляд. Про свій головний секрет краси ведуча розповіла в ювілейному сезоні проекту Нового каналу " Хто зверху?", де взяла участь.

Читайте Знай в Google News!

Ведуча ніколи не приховувала, що різні маски, масажери і сироватки — не для неї. Вона настільки непосидюча, що навіть 40-хвилинну стрижку переносить насилу. Але це не заважає їй добре виглядати, а все тому, що все геніальне — просто.

"мій найголовніший секрет-це гумор. Кажуть, що він додає зморшки, але головне, що він освіжає кров! - поділилася Олена-Христина З Новим каналом за лаштунками проекту. - Коли ти постійно смієшся і чогось радієш, кров вирує швидше і насичує клітини, а це в свою чергу вирівнює колір обличчя".

Хто зверху, фото: прес-служба Нового каналу
Хто зверху, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Почуття гумору стало в нагоді Олені-Христині і в десятому сезоні " Хто зверху?", адже її команда (співачка Світлана Тарабарова, гумористка Катя Нікітіна та ведуча Леся Нікітюк) билася проти гумористів Кості Трембовецького, Гаріка Бірчі та Володимира Жогло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наречена Розенко на шляху до роботи використовує "вібро-режим" - розвісила вуха і сидить.

Як повідомляв Знай. ua, у Олени-Христини Лебідь з'явився бородатий двійник, Розенко головне не переплутати.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь поділилася цікавою покупкою.