Популярний співак і композитор Дмитро Маліков поділився власною думкою про долю індустрії розваг, яка зазнала колосальних втрат через всесвітню пандемію COVID-19.

Свою точку зору кумир мільйонів виклав на своїй сторінці в мережі Twitter.



Підтримуючи звернення представників концертних організацій в Росспоживнагляд, з метою відновити концертну діяльність в країні, Маліков зазначив, що продовження заборони на проведення масових заходів в країні спричинить за собою повний крах цієї індустрії.

Сьогодні діяльність концертної індустрії зупинена повністю. При цьому переповнені готелі, ресторани, пляжі, парки, дельфінарії. Люди збираються стихійно, неорганізовано. Так тривати не може. Ми професіонали. Ми вміємо якісно і безпечно проводити заходи. Нам потрібні розумні і конкретні етапи відкриття вже зараз, інакше концертну індустрію чекає крах. Збережіть індустрію і сотні тисяч робочих місць.

Дмитро Маліков також висловив повну солідарність з організаторами концертів, а також з людьми, зайнятими в цій індустрії.

насправді, повна лажа ! Величезна кількість людей, зайнятих в індустрії масових заходів, сидять без роботи вже півроку ..

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Дєржу в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.