Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу представили довгоочікувану прем'єру треку красуні, записану разом з культовими виконавцями Snoop Dogg і L. O. E в США. Так, 28 серпня світ побачив композицію "Blow your mind" і лірик-відео до неї. Пісня "народилася" в під американським лейблом "Bentley Records", власник якого, Luca Dayz, вже встиг прозвати Тіну "королевою Bentley".

Варто відзначити, що раніше сама Кароль розповідала, як спонтанно сталася така незвичайна колаборація. За словами красуні, їй подзвонив знайомий і вразив новиною про те, що тепер у виконавиці буде спільний трек зі Snoop Dogg. Буквально за годину артистці вдалося написати слова, музику, записати уривок і відправити на студію до реперів в США.

гаряча прем'єра найгучнішого хіта вашого літа 🔥 🔥 🔥 Пісня" Blow your mind " @lucadayz ft. @snoopdogg, @tina_karol and @loemusicofficial вже доступна на всіх цифрових майданчиках🔥 Як вам пісня? Готові танцювати?

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаэмо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.