Відомий український артист і ректор власного університету Михайло Поплавський останнім активізувався в соцмережі Instagram. Він частенько викладає веселі відео в соцмережу, чим неодмінно радує своїх численних шанувальників. Так, цього разу Михайло Михайлович опублікував чергове кумедне відео, на якому його можна побачити в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Поплавський стоїть в ошатному костюмі за столиком з трьома стопками. І всі ці стопочки підписані іменами українських артистів - Олега Винника і Потапа, а також самого Михайла Михайловича. Так, коли співучий ректор бере в руку "стопку Винника", то грає пісня" Ніно", а коли він зі" стопкою Потапа", то чутно "Чіка бамбоні". І всьому цьому Поплавський підспівує, а коли бере свою стопку, то відповідно звучить його власна пісня. У підписі до відео артист влаштував лайктайм: "ЛАЙКТАЙМ #пятница_развратница. Умови прості: 1. Поставити лайк на 3-х моїх останніх постах. 2. Залишити коментар під цим постом"Хочу лайків або коментарів". 3. Поставити лайк попереднім коментаторам. Чим більше коментарів, тим більше активності на ваших сторінках".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, Поплавський заманює студентів після ЗНО "дикими танцями" - Руслані і не снилося.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Поплавський випадково потрапив на сватання Кошового.

Також портал "Знай.ua" писав, що Поплавський попросив зробити це - студентки не змогли відмовити.