Наталія Орейро - зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу" Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Орейро потішила шанувальників яскравою фотосесією, в якій втілила образ легендарної Мерилін Монро. На кольорових і чорно-білих знімках актриса позує в різних нарядах і локаціях. Але найбільше привертає увагу її зачіска - від природи красуня пекуча брюнета, але їй неймовірно підійшов і образ блондинки. На деяких фото Орейро взагалі складно відрізнити від Монро. У підписі до публікації зіркова красуня написала: "Щастя – всередині нас самих, а не поруч з кимось - Мерилін Монро". Фанати в захваті від такої грайливої фотосесії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.