Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно перехворіла на коронавірус, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу вона порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Ольга красиво позує, лежачи на диванчику в еротичній позі. На ній практично немає одягу, видно лише смужку чорних трусиків. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру, кокетливо прикриваючи оголені груди долонькою. У підписі до фото Куриленко написала: "Вдалих вихідних, хлопці!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.