Син співачки Валерії Арсеній Шульгін і Ліана Волкова зіграли весілля. Урочистий захід відбувся цими вихідними. Валерія протягом усього свята не стримувала своїх емоцій-вона проплакала весь вечір.

Йосип Пригожин поділився відео з торжества на своїй сторінці в Instagram.

На одному з них виступає Валерія. Вона щиро зізнається в любові до сина і невістки і в черговий раз не стримує сльози. Співачка також плакала, коли діти вимовляли один одному весільні клятви і танцювали свій перший танець під її пісню.

На другому Йосиф сам зворушливою промовою привітав свого пасинка:"я дуже гордий і щасливий, що я міг стати рідною і найближчою людиною для Арсенія". Коментаторів зворушило зізнання вітчима:

"Те як ви сказали про сина Валерія, теж дуже зворушливо❤️ побільше б таких чоловіків";

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ви сказали правильні слова, що змогли стати батьком Арсенію, це дорогого коштує";

"Захоплююся вами. Ви стали справжнім батьком для Арсенія. Тільки щирий і люблячий чоловік, може полюбити жінку і прийняти її дітей".

Арсенію Шульгіну було 5 років, коли його мати познайомилася з продюсером. Рідного батька хлопець зовсім не пам'ятає, та й сам Олександр Шульгін ніколи не цікавився своїм сином. А Йосипу вдалося стати для Арсенія прикладом справжнього чоловіка і, що найважливіше, найближчою людиною.

Нагадаємо, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.uа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.uа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.