Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно на одному з численних фан-акаунтів знаменитості шанувальники відшукали архівний кадр красуні, яка позувала у своїй квартирі з ще маленьким сином Веніаміном. Так, культову блондинку фактично не впізнати - без краплі макіяжу, в сірій піжамці-оверсайз і з розпатланим волоссям вона ніжно посміхнулася на камеру, хоч її погляд і виглядає злегка втомленим.

Варто відзначити, що син Тіни, Веніамін Огір народився в 18 листопада 2008 року в шлюбі з продюсером і бізнесменом Євгеном Огіром. 28 квітня 2013 року сім'ю Кароль сколихнула жахлива трагедія - у віці 32 років після тривалої боротьби з раком шлунка пішов з життя коханий чоловік співачки. З того часу зірка сумує за Євгеном, трепетно згадує його і зазначає, що у них "особливий" зв'язок вже як 7 років.

Веня з мамою ♪ Ну що за пупси??! ❣️ ♡︎

Фолловери не пройшли повз: "Маму ніби струмом збило 😂 😂 тінуся😍 😂", "Лапулі 🌟🌟🌹💘💞✋✋✋👼", "ця найкраща зачіска Тіни з усіх які я бачила😹","так дуже мила найкраща😍".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.