Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно Віра виставила серію жіночних кадрів, позуючи з величезним букетом квітів і примірявши ніжне довге плаття з відкритими плечима. Так, артистка трепетно привітала українців з початком нового навчального року 1 вересня, уявивши, що зовсім скоро, років через 6-7, поведе сина в перший клас.

з 1 вересня;) Як же швидко пролетіло літо;) ось так непомітно пролетить 6-7 років і ми з Ванею понесемо в цей день такий оберемок прекрасних квітів в школу;)

Фолловери не пройшли повз: "ой клааааасс, які фото ...ви просто зірка!!!", "Неможливо красива 😍", " Які фото😍", " яка ж ви красива !😊 ", "Чудова!🔥 ", "Це якийсь капєц! Ти безмежно красива!💜 ", "Як красиво😍ви неймовірна жінка☺️❤️".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.