Відома американська акторка Марісоль Ніколс, яку останнім часом називають зіркою серіалу "Рівердейл", близько восьми років працювала спеціальним агентом ФБР під прикриттям.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Marie Claire.

Марісоль Ніколс, скріншот: YouTube
Марісоль Ніколс, скріншот: YouTube

Так, 46-річна акторка Марісоль Ніколс протягом восьми років поєднувала зйомку в кіно з роботою. Вона знімалася в різних стрічках, де наскрізною темою був злочинний світ, але ніхто не думав, що Марісоль працює у ФБР.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Ніколс почала працювати на США в 2012 році, коли почалися проблеми з кінокар'єрою. Акторка допомагала Федеральному бюро розслідувати злочини, пов'язані з педофілією і сексуальним рабством. На роботі вона часто грала роль матері-сутенерки, яка зводить свою дитину з педофілом. А в інтернеті їй вдавалося зіграти роль дитини або підлітка, щоб наштовхнутися на слід злочинця.

Через те, що найчастіше сексуальне рабство поширене в країнах третього світу, Марісоль побувала практично у всіх куточках планети. Зараз її історією зацікавилися багато телекомпаній у США. Зокрема, Sony Pictures Television починає розробляти проєкт, в якому Марісоль Ніколс стане продюсером і, можливо, зіграє головну роль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Вілл Сміт і Мартін Лоуренс зробили українцям безвідмовну пропозицію.

Як повідомляв Знай.uа, Дін і Сем Вінчестери повертаються, фанатки пищать від радості: коли побачимо нові пригоди в "Надприродному".

Знай.uа писав, заборона - порожній звук: які російські серіали досі популярні серед українських глядачів.