Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артисти 1 вересня провели сина і дочку в перший клас приватної елітної школи, і здається, дітям там вже сподобалося. Перед другим навчальним днем гордий тато зняв кумедний ролик з маленькою Лізою, яка снідала, сидячи в шкільній формі з двома кісками і маленькими бантиками. Так, юна красуня порівняла себе з культовою картиною пензля Валентина Сєрова "Дівчинка з персиками", проте замість солодких персиків насолоджувалася апетитним хачапурі, перейменувавшись на "Дівчинку зі сніданком".

дівчинка з хачапурі 😊

Фолловери залишилися в захваті: "дівчинка з гумором. І кмітлива. Молодчинка.", "Яка мила, і красива!😍 👍 😁 💚 ", "Артистка🤩","Лізонька, копія Алли Борисівни, Красуня і розумниця❤️❤️❤️"," картина маслом👍 😍", " обожнюю лізу ❤ ️ ❤ ️ ❤️ не дівчинка, а принадність😍 😍 😍", "в такому гарному одязі не можна їсти))))", "гарненька не можу, Розумниця така♥️", "яка мила❤️", "лапочка-школярка!!!😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.