Співачка-суперблондинка Оля Полякова, яка вже встигла зібрати свою армію шанувальників в Instagram, часто радує яскравими фото і відео. Цього разу зірка виклала в мережу відео, в якому зі злості і на емоціях сказала все, що думає про карантин.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Полякової в Іnstagram. Вона тегнула під відео практично всіх відомих українських артистів і закликала виходити на мітинг під Кабмін.

"Завтра, 3-го сентября, встречаемся под стенами КМУ (ул. Грушевского,12/2) с 11:00 до 14:00!", - закликає Полякова.

Полякова розлючена до неможливого, вже чотири концерти у вересні злетіло. За її словами, відбувається хаос.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Звертаюсь до всіх артистів, я як і ви вже декілька місяців знаходжусь в пространному стані якоїсь прихованої депресії у зв’язку з тим, що в нашому бізнесі глибокий застій. Немає роботи, нічим платити колективам і є якесь всезагальне сподівання на диво, що ось-ось все налагодиться", - каже Полякова.

За її словами, вже відкрили метро, відкриваються торговельні центри, кінотеатри, а артисти чекають, коли дадуть можливість працювати артистам.

"І ось минулим літом можливість ніби з’явилась, алілуя. Ми хоч не заробили, а наші організатори влетіли на гроші, бо в цих умовах постійного інформативного накачування масовий глядач взагалі не хоче нікуди ходити! І не скоро повернеться!", - скаржиться "королева ночі".

"Без заробітку ми просто перетворимось у клоунів, готових співати під фонограму за мішок картоплі - без кліпів, без шоу, на які тепер рівняються наші сусіди. Шановні чиновники, ваші невнятні рішення скасовують наші концерти і ми залишаємось без роботи", - резюмувала Полякова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, донька Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.