Популярна українська співачка Оля Полякова вже в шкільні роки демонстрували свою креативність і неординарність. І, звичайно ж, без казусів не обходилося. Під час зйомок програми "Діти проти зірок" (Новий канал) співачка Оля Полякова поділилася смішною історією, яка з нею сталася в середніх класах.

Читайте Знай в Google News!

"одного разу я прийшла в школу без спідниці, - каже Полякова. - Уявляєте? Коли зняла верхній одяг, то працівниця гардеробу здивовано у мене запитала:"Оля, так має бути"?"

Співачка стверджує, що вона просто забула надіти спідницю. Мабуть, дуже поспішала на урок.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Перед гардеробницею стояла в одних сірих колготках, - розповідає Полякова. - Знаєте, колись були такі жахливі, з смужками на дупі (посміхається). Довелося повертатися додому і переодягатися".

У новому сезоні програми" Діти проти зірок " Оля Полякова продемонструє свій таємний талант і зійдеться в батлі з талановитою дитиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова гаряче переплюнула" Дикі танці "Руслани, українці вже відправляють на"Євробачення".

Як повідомляв Знай. ua, Горбунов зачарував фото Осадчої в бікіні, красуню сплутали з Поляковою.

Також Знай. ua писав, що дочка Полякової відчула себе дорослою і показала свої персики.