Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали серію неймовірних кадрів з фотосесії виконавиці для культового глянцю "Vogue" Україна, героїнею обкладинки якого Тіна стала у вересні. Так, артистка позувала в різних спокусливих образах і навіть оголеною, лежачи на ліжку, а також дала відверте інтерв'ю.

До слова, в 2020 році співачка відзначає ювілейне 15-річчя своєї музичної кар'єри, а 18 вересня виходить новий альбом красуні "Найти своих". Зірка також поміркувала про своє майбутнє, про маленького сина Веніаміна, про коханого чоловіка, який трагічний пішов з життя після боротьби з раком шлунка 28 квітня 2013 року і чому після смерті Євгенія Огіра не прагне вийти заміж ще раз.

співачка Тіна Кароль – головна героїня вересневого номера Vogue UA. Цього року вона відзначає 15-річчя музичної кар'єри, а 18 вересня виходить новий альбом співачки «Найти своих». У відвертому інтерв'ю Vogue UA Тіна розповіла не тільки про нову музику, а й про те, чим любить займатися у власному саду, коли з поп-діви перетворюється на звичайну жінку; як доглядає за собою і що думає її 13-річний син Веня про популярність мами.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Моя пристрасть – це флірт, який ні до чого не зобов'язує, – каже співачка в інтерв'ю. - Флірт на сцені з глядачем. Мені цього достатньо. Звичайно, жінці потрібен чоловік. Мій чоловік в моєму житті був - і він з'явився саме в той момент, коли був необхідний. Він фактично витягнув мене з усіх бід. Якби не Женя, могла б не трапитися та Тіна Кароль, з якою ви сьогодні спілкуєтеся. Зустріч з Женею - це доля, не кожному так щастить. Що уготовано мені далі-не знаю. Я в цьому сенсі фаталістка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.