Колишній соліст групи "Чай вдвоем", співак Стас Костюшкін, який в недавньому інтерв'ю зізнався в насильстві над ним, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі кумедне відео, на якому лети змусили його танцювати в людних місцях. При цьому в кадрі дітей не видно, тільки співака, який і так і сяк пританцьовує.

Читайте Знай в Google News!

Відео починається з того, що Стас з дітьми йдуть жвавою вулицею, і в якийсь момент дитина каже: "Пап, танцюй". Костюшкін перепитує: "зараз?"і пускається в танок під веселу музику. Далі Це саме відбувається в метро і супермаркеті. При цьому артист зовсім не збентежений і покірно виконує вказівки дітей і танцює. У підписі до публікації Стас написав: "ДІТИ ПРИДУМАЛИ ЧЕЛЛЕНДЖ. Я повинен був танцювати, після слів: "Тату, танцюй" #билодело#паптанцуй#хеймам". Фоловери в захваті від такого веселого флешмобу артиста, його завалюють компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.иа" писав, що екссоліст "Чай вдвоем" відправився в чистилище.