Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила гарячі фото зі зйомок мюзиклу "Ритм", де виконала свій хіт "Hasta La Vista". Так, артистка приміряла розкішний фіолетовий міні-топ з бахромою і глибоким декольте, а також облягаючі шкіряні лосини з золотими ланцюгами. Спокусливий образ Мішель доповнила масивними сережками-кільцями і зачіскою з ефектом пляжних локонів.

Ууу⚡️ я під враженням, досі!

Фоловери залишилися в захваті: "Боже!!!! Хто це такий гарний????❤ ️ ", "Хорошааааа🔥", "лялечка💕", "красуня", " Костюм у Брітні Спірс з кліпу. l'm slave 4 U позичили 😄", " та РИТМ це щось суперське!!! Просто бомба!", "Фрагмент з Вами, Мішель, кращий з усього мюзиклу👌👌👌", "Мішель волога наче тропіки 😍", "ВАААУ😻".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.