Життя людини буремне і, на жаль, слава, визнання, статки і любов фанатів не гарантують персонального щастя - Катерина Бужинська поділилась жахливою історією зі свого життя. Так, її перший чоловік і продюсер бив і принижував її перший чоловік. Більш того - він навіть змусив її позбутися ненародженої дитини.

Читайте Знай в Google News!

Публіка знала, що нині українська співачка перебуває у третьому шлюбу. Перший чоловік артистки був її продюсером. Саме Юрій Квеленков був першим коханням тоді ще молодої дівчини, і саме він причинив коханій великої кількості страждань.

Катерина Бужинська, фото: Instagram
Катерина Бужинська, фото: Instagram

Бужинська розповіла подробиці страждань у програмі “Зірковий шлях”. За словами зірки, її перший чоловік ображав її, принижував. Бувало обзивав при друзях, міг вилити їй на голову келих алкоголю. Часто він дозволяв собі бити її. Однією із останніх крапель у цих стосунках стало те, що він змусив жінку зробити аборт.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Такі історії також трапляються з зірками. На щастя, нині співачка виховує трьох дітей. Доньку від другого шлюбу і близнюків, яких вона народила у третьому шлюбі - з болгарським бізнесменом. У цій же телепередачі артистка розповіла, що вона з чоловіком і молодшими дітьми живе в Болгарії, тоді як донька мешкає у Києві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бужинська популяризує пісні "солов'їної" за кордоном.

Також Знай. ua писав, як пройшли канікули Бужинської.