Юна зірка серіалу "Татусеві дочки" Ліза Арзамасова, яка грала там Галину Сергіївну Васнецову, перебуває у відносинах з відомим фігуристом Іллею Авербухом. Цей роман привернув увагу громадськості, адже чоловік старший за дівчину більш ніж на 20 років.

Читайте Знай в Google News!

Вони підтвердили романтичні почуття один до одного, незважаючи на те, що спортсмен не вважає за краще афішувати свої захоплення. Олена Родіна, яка виступає ведучою шоу "Фігурвью", заявила, що відносини між Арзамасовою і Авербухом зав'язалися, коли дівчині ще не було 18 років. Зараз же зірка "Татусевих дочок" яввно націлена на створення міцної сім'ї.

Тоді як колишня дружина Іллі Ірина Лобачова турбується про благополуччя їхнього сина Мартіна і не рада новим відносинам фігуриста. Вона бажає, щоб 46-річний чоловік не прописував дівчину в будинку, так як у дитини залишиться лише нерухомість і транспортний засіб матері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона заявляє, що Лізою Арзамасовою рухають меркантильні інтереси через те, що дівчині всього 25, а її коханому 46 років. "Думаю, просто він фінансово успішний, тому і привертає її. Я ніколи не дивилася її серіали і фільми. Не думаю, що у неї зараз багато роботи. Але вона дівчинка собі на думці. Часом поводиться дуже награно...", — заявила Лобачова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христину Асмус на зйомках звалила страшна хвороба.

Як повідомляв "Знай.ua", Грузинський холостяк Макацарія показав "нареченим" головну красу своєї країни.

Знай.ua писав, Супермодель Алла Костромічова несподівано оголилася у громадському транспорті.