Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася, мабуть, на знімальному майданчику.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Регіна красиво позує в цікавій локації, яка нагадує знімальний майданчик, за її словами, знімок був зроблений в суботній ранок. Перед камерою телезірка з'явилася в простій білій футболці, її довге волосся трохи завиті і акуратно укладені, а на обличчі легкий денний макіяж, красуня грайливо дивиться прямо в об'єктив. У підписі до кадру Тодоренко написала: "Доброго ранку. Ви теж раді, що сьогодні субота? #регинатодоренко. MUA&HAIR – @yanabuzychkina". Фоловери зірки в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.