Відомий російський співак Діма Білан зміг здивувати фанаток рельєфним тілом і м'язами, проте не своїми, а власного батька. Артист не часто публікує фотографії своєї сім'ї і знімок привабливого чоловіка привернув увагу в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"насміялися вчора, завжди хохмить мій дорогий товариш –батько", – підписав Білан рідкісні кадри.

Діма Білан з батьком, фото: Instagram
Діма Білан з батьком, фото: Instagram

Численні шанувальники закидали артиста компліментами. А деякі пожартували, що Діма більше схожий на "сусіда", адже Білану часто висловлюють думки щодо його хворобливого зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"міцного здоров'я татові", "Порода👍", "в сусіда", " дуже чарівний у Вас батько!", "Ось це ТАТО!", "Бажаю вашому Батькові здоров'я і удачі!", "У твого батька дуже добре обличчя-видно, що дуже душевна людина😊як і ти, Діма😊", - пишуть шанувальники.

Раніше Діму Білана госпіталізували в лікарню із запаленням легенів. Про це сам артист повідомив під час ефіру в своєму Instagram-акаунті, запис якого пізніше з'явився на YouTube. Співак розповів, що фанати зазвичай мало уявляють, як живуть їхні кумири.

Він розповів, що під час останніх концертів виходив на сцену з температурою, відчував слабкість і погано себе почував. "У Ялті покатався на катері, прохолов, носоглотка захворіла і, загалом, в Пітері я вже був з температурою", — поділився Білан. Він зазначив, що результат тесту на коронавірус виявився негативним. При цьому у співака діагностували запалення легенів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Діма Білан прикинувся вчителем, Школярки аж роти повідкривали.

Як повідомляв Знай. ua, продюсер Білана пообіцяла винагороду за інформацію про "СІРУ мишу", яка назвала її"бабусею".

Також Знай. ua писав, що Діма Білан після відпочинку в окупованому Криму загримів до лікарні із запаленням легенів.