Австрійська зірка Томас Нойвірт, який переміг на" Євробаченні " під псевдонімом Кончіта Вурст, вирішив внести в своє життя нові фарби і наважився на сміливий експеримент. Він показав сміливий образ і розповів про прем'єру.

Читайте Знай в Google News!

Відео артист опублікував в Instagram.

На кадрах Кончіта Вурст з рожевим волоссям заграє з Lou Asril, який надів маску з ланцюгів. Крім того, при зміні локації вони показують образи в піджаках і штанях. Під піджаком артист оголений і глядачі мають можливість побачити його підтягнуте тіло.

Повну версію епатажного відео і нову пісню співак пообіцяв презентувати 11 вересня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Менше, ніж за добу ролик набрав майже 30 тисяч переглядів і велику кількість хвалебних коментарів.

" ви такий геніальний художник!", "Красиво виглядаєш", " Вау, відмінно виглядає. Нам не терпиться", " Том ... не можу чекати, щоб почути цю дивовижну нову пісню ... і подивитися приголомшливе і сексуальне відео, яке йде з нею", "Вау, виглядає так здорово", "Браво", приголомшливо, більше спасибі, дорогий Том, що поділився", "Люблю це" ," Це приголомшливо " (коммент. перекладені з англ., - прима. ред), - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кончіта Вурст показала, як виглядає голий чоловік в тілі жінки.

Як повідомляв Знай. ua, Кончіта Вурст здивувала всіх черговою зміною іміджу, порозовело знатно.

Також Знай. ua писав, що Кончіта Вурст опинилася в обіймах екстравагантної красуні.