56-річний голлівудський актор з найдобрішим серцем Кіану Рівз можливо в недалекому майбутньому стане батьком. Він розповів одному зі своїх друзів, який поділився інформацією з виданням Globe, що готовий до появи в його будинку дитини.

Читайте Знай в Google News!

Рівз, за словами його друга, вирішив, що йому пора зіграти "найважливішу роль у своєму житті", роль батька. Саме це може зробити його абсолютно щасливим.

До того ж Кіану зовсім не боїться труднощів і нічого не має проти того, щоб вставати до малюка ночами.

" мені зовсім не важко встати о другій ночі. Мене це ні краплі не лякає. Це зовсім непогано-підійти до дитини, якщо він плаче, взяти його на руки і запитати: "Як справи, хлопець? Можу я тобі чимось допомогти?", - з посмішкою сказав актор.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Єдиний раз, коли Кіану Рівз був готовий стати батьком, стався багато років тому. Однак історія стала трагічною і тільки через десятиліття актор зважився коментувати і навіть планувати народження дитини.

У нього був роман з актрисою Дженніфер Сайм. Закохані почали жити разом і навіть оголосили публіці про вагітність дівчини. Свою дочку пара хотіла назвати Ава Арчер, і актор активно облаштовував кімнату для дитини, а майбутня мама купувала безліч дитячих речей.

Однак за місяць до народження виявилося, що дитина померла. Причиною став тромб в пуповині. Відносини після трагедії парі так і не вдалося відновити. Кіану повністю пішов в роботу, ось Сайм довелося важче, адже у неї не було віддушини у вигляді щільного робочого графіка.

Дженніфер багато пила алкоголю і 1 квітня 2001 року поверталася з тусовки за кермом власного автомобіля і потрапила в автомобільну аварію. Кіану довелося пережити смерть двох важливих людей в його житті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Всесвіт Marvel посадить Кіану Рівза на палаючий мопед - чого чекати фанатам.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі поміняли пол Рівзу, Ді Капріо та іншим акторам, і ось, що вийшло.

Також Знай. ua писав, що зачарований Кіану Рівз розповів про спільну "дитину" з Ланою Вачовскі.