Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються.

Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Приміром, Христина виставила трепетний спільний кадр з рідними сестрами: молодшою Кариною, старшими Катериною та Ольгою, які дружно сиділи на дивані, обіймаючи одна одну. При цьому на одній з сестер була весільна сукня і ніжний букетик півоній в руках. Варто відзначити, що хоч всі дівчата і схожі між собою, Карину (зліва) і Христину досить легко переплутати.

сестри ❤️

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "треба ж, як схожі😁", " Як вас багато)"," дівчата 😘😍😍😍😍😍😍😍", "всі красиві🌹", " не знав що вас так багато) Кльові)"," красуні! Одна, іншої красивіше!👍", "Красуня🌹".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.