Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, красуня позує в модних джинсах і коротенькому чорному топі, цей наряд підкреслив витончену фігурку співачки. Її волосся розпатлане, а на обличчі дивний вираз і відкритий рот. У підписі до фото Андраде запропонувала українцям взяти участь у конкурсі: "Hõla, mis amigos! Разом з @huaweimobileukraine ми влаштовуємо конкурс! Переможець виграє такий же смартфон, як і у мене #huaweip40pro! Умови конкурсу: 1) Бути підписаним на мене і на @huaweimobileukraine. 2) відзначити в коментарях 2х своїх друзів разом зі своїм улюбленим смайликом. Переможця оберемо рівно через тиждень (14/09) за допомогою рандомайзера. Удачі!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.