Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" та оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала, як знімає перуку в гримерці після чергових зйомок нового шоу "Золото Геленджика". У короткому ролику артистка позує в сценічному образі – мереживній білосніжній сукні з чорними шкіряними вставками і з макіяжем "смокі".

"Асмус знову роздяглася на камеру! ⚡😱 Дивитися без реєстрації та смс!!!! ️ ❗️☝🏻",- дотепно написала Христина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що шанувальникам сподобалася публікація Асмус. Багато коментаторів засипали знаменитість компліментами і жартами.

"Найкраща❤️😂", "Який твій наступний фільм?", "Христина, яка ж ви прекрасна 😍 так весело до всього ставитеся", "Звичайно дозволимо👀 🔥 😉 👍👍👍", "Як завжди чарівна💐💐💐", "Актриси майже всі бухають, нічого страшного в цьому немає))", "Гурченко)", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Христина Асмус після розлучення показала всіх своїх сестер - такі різні, але схожі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус поскаржилася, що захворіла на зйомках у Геленджику.

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус не змогла приховати синці на обличчі.