Музичний дует "НеАнгели" відомий не тільки своїми проникливими піснями і оксамитовими голосами, а й винятковою красою солісток. Одна з них, чорненька Віка порадувала своїх шанувальників одночасно відвертою і милою фотосесією біля басейну. Віка позує з сонячною посмішкою в блакитному купальнику. Шанувальники захоплюються досконалим тілом артистки. І це могла б бути абсолютно звичайна фотосесія, якби не одна "деталь". Створювати настрій співачці допомагала шикарна біленька собачка-кращий друг і природжена фотомодель, Померанський шпіц.

"Насправді коронавірус придумали собаки, щоб з ними цілими днями проводили час на вулиці 🐾 🤍 🐾 😍 #poolday #lastsummerdays #pomeranian #puppylove #dogsofinstagram #swimming"—- написала Віка. У коментарях аж утворилися два табори. Одні вихваляли співачку, її купальник і фігуру, а другі співали дифірамби собаці. Здається, артистка зовсім не ображається на таку "конкуренцію". Адже, як то кажуть, кожен господар вважає, що його собака найкраща. І ніхто з них не помиляється.

"Вищий клас!", "Яка красива!", "Ваш улюбленець"? - писали фанати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчатко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.