Чемпіонка світу з бодібілдингу Наталія Кузнєцова вирішила розповісти і показати своїм передплатникам, як важливо не пропускати "дні ніг" в спортивному залі. Для цього Кузнєцова опублікувала в своєму Instagram досить пікантне, але визначне фото. Вона одягалася в рожеві мереживні трусики і показала величезні накачані ноги, закликавши всіх причетних не пропускати день ніг. Вона також попросила підписників відзначити друзів, які цим грішать.

Як для професійних спортсменів, так і для тих, хто ходить в зал заради красивої фігури і власного задоволення, діє одне правило — навантаження повинно бути рівномірним на все тіло. Чергування дня "верху" і " ніг " покращує не тільки загальну фізичну форму, але і самопочуття, дарує приплив сил, допомагає налагодити обмін речовин і циркуляцію крові.

Шанувальники Кузнєцової залишилися в захваті. Всього за пару годин запис набрала майже 13 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв " Знай.ua", колишня Козловського Раміна втратила друга, оголосила винагороду і не знаходить собі місця.

Знай.ua писав, Леся Нікітюк у міні-топі вразила радісними новинами: "Мало хто повірить..."