Народна артистка України, співачка Катя Бужинська досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, проте особистих фотографій там практично немає – тільки зйомки, промо-фотосесії, анонси нових пісень та відеокліпів.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавиця хіта "Королева натхнення" поділилася результатами відвертої фотосесії і заговорила про старість. На чорно-білих кадрах 41-річна знаменитість постала абсолютно оголеною, ледь прикривши довгим білявим волоссям апетитні форми.

"Сучасний світ – це про можливості, а не про обмеження. Боятися старості сьогодні, щонайменше, не модно. Ваш вік більше не визначає вас. Визначають досвід і досягнення. А ще – ваша енергія. Її можна і потрібно примножувати з часом. Завдяки турботі про своє здоров'я. Увага: як фізичному, так і ментальному. Особисто знаю одну приголомшливу модель у віці Галину Герасимову, мега-красуня, а їй за 70!!! Захоплююся такими жінками! І як вам фото?"- написала Бужинська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, продюсер Бужинської бив її та змусив позбутися дитини – відверте зізнання зірки вразило українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят – маленька копія мами і тата.

Також портал Знай.uа писав, що травмована і обурена Катя Бужинська звернулася до президента Володимира Зеленського з вимогою.