Російська співачка з українським корінням Наташа Корольова з чоловіком Сергієм Глушко виховує 18-річного сина Архипа. Подружжя давно мріють про другу дитину. Коли зірка все таки завагітніла, в мережі спливли інтимні знімки пари.

Читайте Знай в Google News!

"І тут грянув цей стрес: весь світ розглядав твої тріщинки, які для них не призначалися... Звичайно, я потрапила в лікарню, під крапельниці, до психотерапевта. На цьому тлі у мене стався викидень. Було вже серцебиття у дитини. Був уже пристойний термін. Я довго не могла і не хотіла про це говорити", - поділилася Наташа в останньому інтерв'ю.

Корольова та її син, instagram/koroleva__star
Корольова та її син, instagram/koroleva__star

Тоді Корольова насилу прийшла до тями. За словами артистки, їй допомогли медитації, музика і підтримка близьких людей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Не так давно я знову заїкнулася. "Слухайте, пацани, може, нам сурогатну маму залучити, поки є, що взяти у мене". Архип відразу сказав: "Не треба, я не хочу". Хоча він у свій час дуже хотів. А Серьога сказав: "Не знаю". Здається, треба на онуків чекати", - зізналася співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Наташі Корольової стався викидень, причиною могли бути настирливі журналісти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова вразила фанатів "новими" губами.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова згадала пікантний момент із Зеленським.