Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася пікантними кадрами, які виставляє досить рідко, в основному демонструючи тренування або вправи для стрункого і красивого тіла.

Так, артистка приміряла міні-бікіні чорного кольору, ніжачись в басейні з блакитною водою верхи на білосніжному надувному лебеді і засвітивши шикарну спортивну фігуру. При цьому красуня зазначила, що їй дуже сподобалося неспішно минаюче літо.

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty/

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

відмінне було літо ☺️... summer2020

Фолловери залишилися в захваті і засипали Аніту компліментами: "красуня! ❤️❤️❤️)", "У вас взагалі цилюліту немає?😮 😮 😮 ", "Клас!", "👍 👍 🔥 🔥 😍ви просто променітеся красою і неймовірною привабливістю.", "Аніта, дякую вам за вашу цілеспрямованість !!!🤩", "Гарно сидимо 👍", "Купальник вогонь 👍👍👍", "Красуня 🔥", "🔥🔥🔥Супер жінка 😍", "Цукерка🔥".