Відома українська хореограф і учасниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова, яка зараз чекає дитину, але продовжує виступати на паркеті, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня поділилася трепетними фото з чоловіком і розповіла свою історію кохання.

Читайте Знай в Google News!

"Завтра у хлопців @tanci1plus1 тема ефіру "любов". Користуючись нагодою, хочу розповісти вам свою історію кохання. Переїхавши у 2008 р з Дніпропетровська до Києва, мріючи про столицю і великі можливості, я вчилася в @knukim_dance, працювала на 3-х роботах одночасно і думала про блискучу кар'єру танцівниці і найменше думала зустріти свою долю. Одного разу ст.м. "Лісова" стала для мене доленосною, адже саме в метро ми і познайомилися з @khomiachukivan, щоб запросити мене на чай, саме на чай, йому довелося проїхати свою станцію і вийти зі мною на Шулявці, як сказав чоловік після:"Я не міг пропустити таку попу повз".

З того часу минуло 11 років, було всяке. Прогулянки ночами, побачення, сварки, розставання, примирення, знімні квартири, життя з батьками чоловіка, покупка квартири, весілля, народження нашої донечки і ось зараз очікування синочка. Наша любов пройшла багато випробувань. Відносини - це завжди велика робота над собою і компроміс для обох. За 11 років ми навчилися розуміти, прощати, мовчати, вчасно говорити, чути, Слухати, допомагати, рости і просто робити один одного щасливими. Любов - це не просто слово, це стан, в якому ти живеш, і завдяки якому ти можеш робити близьку людину поруч щасливим. Як я одного разу сказала @kosadcha в інтерв'ю для @svitsketv, щоб їздити на білому Мерседесі - потрібно покататися на Метро", - написала Ілона в підписі до фотографій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла про майбутні пологи і вибрала своїх фаворитів на "Танцях з зірками".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" навчила гімнастики для майбутніх матусь.