На співведучого і сценариста" Телебачення Торонто" Єгора Шатайла напали кілька десятків людей, які називають себе" націоналістами " і залили обличчя газом. І все через специфічний і гострий гумор. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Телебачення Торонто" у Facebook.

За наявними даними, це сталося в понеділок, 14 вересня. Знаменитість мав виступити на стендап-концерті в Києві. Напередодні Єгор написав пост у ФБ з анонсом свого стендапу "про збитковість традиційної української сім'ї, яку треба закрити, як Тетчер шахти і вкладати бабки в інновації".

Традиційно-відстале! На нашого сценариста та співведучого Єгора Шатайла напали кілька десятків людей, повалили його на...

Geplaatst door Телебачення Торонто op Dinsdag 15 september 2020

"Примітка: стендап-це коли жарти, іронія, сарказм. Публіку ніхто насильно не змушує Слухати. Це не мітинг проти традиційних цінностей. Та й взагалі не агітація за що-небудь. Це жарти. Які, до речі, ніхто з" традиційних" хлопців даремно так і не послухав", — йдеться в пості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Під постом Єгора в коментарях розгорілася справжня війна, проте пізніше вона вийшла за межі Інтернету, чого ніхто не очікував.

"Кілька десятків молодих людей прийшли на анонсований стендап-концерт. Але грошей на квитки, на жаль, не мали. Тому влаштували бліц-спілкування з Єгором. Традиційно напали на нього (розпорошили газ в обличчя, змусили вибачитися перед народом України, повикрикували щось проти ЛГБТ) і впорядковано втекли. А потім мужньо повернулися до Єгора в коментарі під постом, щоб позлорадствовать.

Як повідомили колеги Єгора, з ним все нормально. Він відійшов від стресу і все-таки провів концерт. "Врешті-решт, ще й отримав новий матеріал для стендапів", - йдеться в пості.

Нагадавши, Майкл Щур висміяв позицію Вакарчука

Як повідомляв портал Знай.uа, Майкл Щур жорстко висміяв зірку " Орла і Решки"

Також Знай.uа писав Майкл Щур, вважає, що надзвичайно низький рейтинг популярності колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценіка може підвищити тільки зміна статі.