Поп-група " Время и стекло”, що складається з Льоші Позитива і Наді (ДоДо) Дорофєєвої, шокувала і засмутила шанувальників звісткою про свій розпад. Але перш ніж припинити співпрацю, команда дасть концерт "Останній танець" у Палаці Україна, в Києві, 30 жовтня.

Однак, в Instagram Наді Дорофєєвої з'явилася цікава інформація. ДоДо написала, що одного "останнього танцю" їм з Позитивом мало, і що чекає фанатів на додатковому прощальному концерті.

"Київ, одного Останнього танцю нам з тобою мало! 💔

Тому оголошуємо додатковий концерт 30 жовтня о 16.30, Палац Україна. Вперше Віс зазвучать у супроводі живого оркестру! 🎻🎼

Квитки у продажу за посиланням в шапці профілю🔝

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

#останній # времяистекло #додатковийконцерт"- написала артистка.

Шанувальники в коментарях пишуть, що обов'язково прийдуть. А дехто навіть почав заспокоювати громадськість, мовляв весь цей розпад-вдалий і заїжджений донезмоги піар-хід, і насправді, після низки "прощальних концертів" і зворушливих моментів з аншлагами, Надя і Позитив продовжать виступати разом. Що ж, час покаже.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.