Українська телеведуча Регіна Тодоренко відома завдяки передачі "Орел і Решка". Крім цього, дівчина також займається музикою. У 2008 році вона увійшла до числа фіналістів проекту "Фабрика Зірок-2", після чого стала солісткою групи "Real O", разом зі Світланою Тарабаровою, Ліною Міцукі і Оленою Виноградовою.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала чергове фото з Романом Костомаровим. Однак воно цікаве тим, що Регіна знаходиться на руках у олімпійського чемпіона посеред поля в ковзанах.

У підписі вона використовувала витяги зі спільного інтерв'ю з цікавими питаннями. "Вес партнерки-наскільки це в танцях на льоду важливо? Роман: за великим рахунком — важливо. Тому що... Регіна: тому що, якщо вона важка, гойдатися в залі потрібно частіше. (Реготати.) ", — написала вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому на питання Роману про те, чи важкий у нього цього разу клієнт, відповіла сама Тодоренко і заявила, що важила спочатку шістдесят кілограмів, а згодом схудла на 6 кг і стала — п'ятдесят чотири. Сам же дворазовий чемпіон світу розповів про те, що якщо людина непрофесіонал — з ним важко. "А коли він важкий непрофесіонал, це важко подвійно", - доповнив Костомаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, група "Корни" лягла на дно: куди пропали улюбленці мільйонів жінок.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі Alyosha вразила метаморфозою після пологів.

Знай.ua писав, відверті пози " богині" Огневич збентежили українців: "Не станьте, як Лобода"