Коханкою Тарзана виявилася 28-річна актриса Анастасія Шульженко. Вона виклала в інтернет інтимне відео з Сергієм Глушко і не виключає факт вагітності від відомого стриптизера, а журналісти зуміли з'ясувати, чим вона заробляє собі на життя. Про це повідомила "Комсомольська правда"

Читайте Знай в Google News!

Вона не надто популярна актриса і в театрі офіційно не закріплена, тому шульженку доводиться перебиватися стихійними проектами. Не один раз їй доводилося ставати учасницею постановочних реаліті-шоу.

Якось вона грала дружину, яка зловила чоловіка з коханкою, а потім — наречену з не найпростішою свекрухою, так як за сюжетом мати майбутнього чоловіка витратила всі весільні кошти. "Ну а як ти хотіла: і рибку з'їсти, і в ліфті покататися? Твоє все-таки весілля!"- заявляла жінка постарше.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

Також в Інтернеті побутує теорія про те, що саме Королева знаходиться біля основи цього скандалу, щоб підняти собі і чоловікові рейтинг. Так як в одному з недавніх інтерв'ю вона запевняла всіх про те, що зради в їхній родині неможливі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова уявила себе незайманою і дала Джигурді себе помацати: "Не піде звідси"

Як повідомляв "Знай.ua", ведучий "Орла і Решки" Коля Серьга назвав саму ненависну партнерку у шоу.

Знай.ua писав, Єфросиніна і Кравець прихистять українок у кризовій квартирі: "Готові боротися з насильством"