Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила гаряче відео, на якому позувала лише в яскраво-салатовому монокіні, насолоджуючись спекотним літом, плескаючись в морі і бігаючи по золотому піску. Так, артистка заінтригувала виходом кліпу на пісню "Tonight", зйомки якого тривали цілих 3 дні, видавши невеликі секрети про майбутній ролик: цілих 9 локацій і 11 образів красуні. При цьому Мішель блиснула розкішною стрункою фігурою і бронзовою засмагою.

зйомки tonight тривали 3 дні - це перший раз, коли мої зйомки перевищують по тривалості 25 годин! (Найдовші зйомки були на кліп Хватит Свистеть) Вже активно йде процес монтажу кліпу і я вже передчуваю яким буде кліп! Відкрию вам невеликі секрети кліпу-9 локацій, 11 образів Це кліп, який передасть найяскравіші флешбеки літа 🦋

Фолловери залишилися в захваті, засипали Мішель компліментами Потап, Надя Дорофєєва і Наташа Горова: "Вау вау вау😍 Малятко!!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Яка ж ти секс 🤤", " чудово 😍", " Вах🔥 🔥 🔥 дуже чекаю💓", " ola! Ти просто чудова! 💃".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.