Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі миле фото, а в підписі до публікації розповіла, що лежить в лікарні.

Читайте Знай в Google News!

"Лежу зараз під крапельницею. Кожен день уколи, сильні антибіотики, адреналін, інгаляції, літрами вливання на зв'язки. А голосу немає. Набряки не спадають зовсім, тонус не з'являється і зв'язки в критичному стані. А у нас випуск вистави і навантаження на них дичавіла. І це не те, що я на сцені якось не так кричала, не на опорі... Ні. Це все графік, яким я себе довела. Вперше, напевно, в голові думка - що це все, звичайно, того не варто було...", - написала Асмус. Фанати кинулися підтримувати зірку, бажаючи якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.