Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова знову знялася у відвертій сцені фільму після того, як піддалася жорсткій критиці після "тексту".

Читайте Знай в Google News!

32-річна Асмус на час стала еротичною моделлю в корсеті і панчохах. Христину не налякав минулий досвід і хвиля критики на її адресу і дівчина зважилася, щоб в черговий раз оголиться в кадрі.

Люди нагадували дівчині, що вона виховує дочку, який подає неправильний приклад. Саме та злощасна роль, за чутками, і стала причиною розладу і подальшого розлучення в сім'ї.

Однак актриса не з тих, хто боїться засудження публіки і хейтерів. У фільмі Олексія Учителя" китобій " Асмус приміряла на себе роль онлайн-моделі. У кадрі вона з'явилася в панчохах і корсеті. За сюжетом, Христина повинна була загравати з головним героєм, з чим успішно впоралася.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Христина Асмус, кадр з відео
Христина Асмус, кадр з відео

Режисер фільму Олексій Учитель розповідав, що йому не відразу вдалося умовити Христину знятися в картині. Однак вона подумала і зважилася на зйомки.

"я запитав:" ви не боїтеся, що знову почнуть Полоскати?". "Це моя справа", - сказала вона твердо і знялася чудово. Я був вражений!"- згадав він у бесіді з письменником Олексієм Ципкіним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Христина Асмус змінила зовнішність і вбралася в золото.

Як повідомляв Знай. ua, Христина Асмус потрапила в лікарню.

Також Знай. ua писав, що Христина Асмус особисто "проінспектувала" російську залізницю.