Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраві фотографії з репетиції вистави в театрі. Як видно, на одному з фото актор засунув руку під футболку Христини, тоді як вона стоїть з кам'яним обличчям і ніяк на це не реагує. На ще одному знімку цей же чоловік ніби душить актрису.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографій Асмус розповіла про виставу, яку вони репетирували. "Ох, що буде! Фото з репетиції вистави "Дачники" в @ermolova_theater! Прем'єра - завтра і післязавтра, тобто, 27 і 28 вересня! Режисер: Євген Марчеллі, чиї вистави завжди подія! У ролях: Стася Милославська, Олег Філіпчик, Дар'я Мельникова, Філіп Єршов, Христина Асмус, Сергій Чонішвілі, Анастасія Свєтлова, Борис Миронов, Олексій Шейнін, Олена Пуріс, Олексій Канічев, Олександр Кудін і Михайло Попов. Фото: @sirinazhenya", - написала Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.