Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала яскраве фото, на якому позує в цікавому образі, через який її охрестили Клеопатрою.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Альона зробила в дзеркало, вона з'явилася у ванній кімнаті. Модель практично гола, на ній дивний комплект білизни, який ледь прикриває її пружні силіконові форми, вона еротично позує, присівши на бортик ванни. У підписі до фото Омович написала: "а я нагадую, що найяскравіші і соковиті фотки ви можете побачити на моєму акаунті в OnlyFans. Посилання в шапці профілю. Як вам образ з моєї крайньої зйомки? Оцініть від 1 до 10. More hot exclusive content on my OnlyFans". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.иа" писав, що Українська Кардашьян порадувала новим відео.