Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайні фото, на яких позує в спокусливому образі на турецькому курорті. Перед камерою красуня з'явилася, сидячи на шезлонгу, на ній кокетливе світле платтячко, яке оголило стрункі ніжки.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Алла розповіла про відпочинок у своєму улюбленому турецькому готелі. "Мене просили розповісти про @maxxroyalresorts. Це одне з моїх улюблених місць в Туреччині. Хороший сервіс, смачна їжа, приємні люди навколо, великі номери і вілли. Нереально круте спа і косметологія. Цього року вони працюють на @biologique_recherche та @forlled. Моє обличчя і тіло в кайфі. Дуже багато різних фруктів, в тому числі і екзотика. Багато свіжої та корисної їжі. З мінусів, в цьому році вони прибрали білий пісок з пляжу. Не змогли завести його через коронавірус, але це можна пережити. Кожен день жива музика і шоу. Для дітей багато програми дитячої і дуже хороший міні клуб. Розкажіть Ви свою думку, були тут? За кімоно спасибі @colette__official і за терпіння", - написала Добкіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.