Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова – справжнє ім'я) з великим бажанням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя. Також 31-річна зірка любить розповідати про власні секрети краси і здоров'я.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дівчина опублікувала зворушливий знімок, на якому позує зі своїм чоловіком Сергієм Середою. Зіркове подружжя сидить у парку на лавочці. Настя зображена на колінах у коханого за мить до поцілунку. Варто відзначити, що парочка виглядає дуже мило та гармонійно.

У підписі до фото MamaRika зізналася, що з шаленої дівчини перетворилася на ніжний пролісок.

"Головне, щоб поруч був той, з ким #скаженедівчисько стає ніжним проліском... 🔥🌸 " - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це любов❤️", "Дуже красива пара❤️😍 🥰", "Люблю вас❤️", "Ти така хороша🖤 🖤 🖤", "Не зрозуміла гумору-приколу😂 Кліп?!😍 ", "Які ж ви чудові😍 😍 😍 😍", "Це фото вам треба повісити вдома на стіні. Ви класні, закохані ❤️👍👍👍💋", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Зазначимо, що "Скажене дівчисько" - це нова пісня співачки!

В ній вона захоплюється багатогранністю та темпераментом української жінки. Пісня містить вже фірмовий стиль співачки: хіп-хоп основу, R&B-вайб, гострий текст та, водночас, меланхолію українських народних мотивів, що продовжує вектор вже відомих хітів артистки "Ходять хлопці до дівчат" та "Prolisky".

"Скажене дівчисько" активує мою внутрішню бунтарку! Це гімн всіх пацанок, які хоч раз у житті потрапляли у халепу. І, незважаючи на нестерпний характер, вони заслуговують, щоб їх любили такими, якими вони є. Коли ти знаходиш хлопця, який готовий бути поруч із такою оторвою — народжуються пісні як ця. Я сама в дитинстві була ще тою бандиткою, не раз влазила у бійки і хуліганила по повній. Тому цей трек є автобіографічним. Головне, що в результаті поруч той, із ким "скажене дівчисько" стає ніжним "проліском", — повідомила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше MamaRika розповіла про райський відпочинок в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, MamaRika розповіла, що допомогло їй з посмішкою пережити карантин.

Також портал Знай.uа писав, як співачка MamaRika розпрощалася з целюлітом.