Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив трепетний спільний кадр з їх півторарічним сином Мішею, ніжно цілуючи хлопчика і зізнавшись, що вранці намагається завжди побути з малюком.

Так, артист зазначив, що прокинувшись, Майкл в першу чергу починає кликати саме маму, потім вже няню, а коли ніхто до нього не підходить - все-таки кличе тата. Захоплений зірковий батько видав, що діти більше прив'язані до матері, а природу обдурити неможливо, хоч з сином Влад проводить досить багато часу.

Ранок - той самий час, коли я встигаю трішки побути з сином. Дико втомився, хочу спати.... але не можу не спуститися на звуки «мямя».... 🤣🙈 Забавно, але «тато» він кричить в найостаннішу чергу. Коли ні мама, ні няня не відгукнулися, він, з глухою і слабкою надією, після тривалого, томного очікування згасаючої можливості приходу все ж мами або вже на крайняк няні, починає спокійно і приречено кликати «тата».....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 все ж природу не обдуриш!!!! Вони все знають і відчувають..... це такий захват! Доброго ранку!

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.