Відома українська модель плюс-сайз, володарка бюста 13-го розміру і блогерка Міла Кузнєцова продовжує радувати своїх шанувальників фото- і відеоматеріалами на своїй сторінці в Instagram, на яку зараз підписано понад 640 тисяч передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Міла брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А зараз вона опублікувала знімок з кінотеатру "Планета кіно", де сфотографувалася поруч з постером фільму під назвою "Авангард" з Джекі Чаном у головній ролі. Вона спробувала зобразити Джекі і позу з одного з японських бойових мистецтв.

"Супер, виходить як у Джекі Чана", "Дуже круті фотографії, ви на будь — якому тлі шикарно виглядаєте", "Ви могли б стати дівчиною Джеймса Бонда", - написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сам фільм оповідає про групу найманців "Арктичні вовки" у Великобританії, яка викрадає китайського бізнесмена і його дочку. Для 65-річного актора це 115 фільм в кар'єрі і всі трюки в картинах він продовжує виконувати самостійно, так і під час падіння у воду в цьому фільмі. Актор мало не потонув.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки. Відома українська співачка ONUKA стала мамою, тому не тільки через карантин була змушена призупинити свою творчу діяльність.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин. Цього року співачка вийшла заміж за українського телеведучого і коміка Сергія Середу.

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"