Третій сезон гумористичного проекту під назвою "Жіночий Квартал" вже зовсім скоро, цієї суботи стартує на телеканалі "1+1". Художній керівник колективу, автор Студії "Квартал 95" і актор Олександр Пікалов зважився на несподіване рішення - завів сторінка у соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Це перша і поки єдина соціальна мережа, в якій Пікалов був зареєстрований. І не кожен знає про те, що Олександр раніше і зовсім відмовлявся від популярних мобільних гаджетів, користуючись застарілою моделлю кнопкового телефону.

"Чесно кажучи, спочатку я був проти цієї затії, так що, можна сказати, мене вмовили і тепер я теж жертва технічного прогресу, який на відміну від деяких зірок веде свою сторінку в Instagram сам", — поділився він. До того ж, він виділив, що його життя ніяк не змінилося з появою в ній соціальної мережі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак йому тепер подобається те, що він може ділитися позитивом з глядачами "Кварталу 95" безпосередньо і ніхто не зуміє перекрутити Ізі вирвати з контексту його слова. Зараз на нього підписано вже понад 2 тисячі осіб і опубліковано 13 публікацій. Він активно відповідає на коментарі і ділиться кадрами зі зйомок і репетицій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Матвєєва з "Танців з зірками" дала волю тілу у компанії милого зайчика: "Підкралася непомітно..."

Як повідомляв "Знай.ua", корейська Кардашьян в облягаючих лосинах блиснула пружними "результатами тренувань"

Знай.ua писав, Єфросиніна згадала саму хворобливу втрату: "Ти зі мною, а я без тебе"